View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
texmur Guest
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 6:18 am Post subject: falesny poplach z AA |
|
|
Mám AA připojený na stávající autoalarm v autě. V?e funguje (gps,pohyb...) ale při aktivaci alarmu v autě (který spíná AA modul) v?dy dojde k vyhlá?ení poplachu a na mobil mi dodjde SMS ALARM1 t.j. prostorové čidlo z auta vyvolá fale?ný poplach :jak by se to dalo odstranit? Funkce zpo?dění aktivace nepomáhá. Děkuji PZ
Texmur |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 8:09 am Post subject: |
|
|
Tj. aktivujete pomoci vstupu IN_CENTRAL (optronovy vstup)? Prodlevy jsou pouze pro manualni vyp/zap aby uzivatel mel cas odejit z auta, resp. ho vypnout.
Pokud to aktivujete manualne, prip. prozvonenim, deje se to take? Verze AA je jaka? Cidlo je urcite neaktivni?
Prosim tolerujte jednoduche dotazy, pokousime se zorientovat, zkusit na nasimulovat. |
|
Back to top |
|
|
texmur Guest
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 5:18 pm Post subject: |
|
|
Ano mám zapojeno na IN_CENTRAL. Kdy? zamknu auto, aktivuje se jaho alarm a ten mi spíná AA. Při zapnutí pře sms je to OK.Prostorové čidlo aktivuje alarm v autě a ten teprve aktivuje AA. Čili k aktivaci čidla dochází a? po uzamknutí.
Podle mě by to vyře?ilo zpo?dění AA tak jako kdy? se ovládá manuálně ale muselo by se vzrahovat i na ALARM_IN1 |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
OK. Proto aby fungovala manualni prodleva i pro "nemanualni" zapnuti by melo stacit ve funkci check_manual_off_ok() zakomentovat prvni podminku "if (was_manual_lock == 0)
return 1;".
Pohrajete si s tim sam nebo vam to mame prekompilovat? Zvladnete prehrat aplikaci? |
|
Back to top |
|
|
texmur Guest
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:39 am Post subject: |
|
|
Děkuji za dobrou zprávu.
Toto bohu?el sám nezvládám a ani nemám mo?nost (nebo nevím sí?e jak) aplikaci poté aktualizovat. Není pro mě problém "někam" s tím k vám dojet.
Děkuji za pomoc |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 10:30 am Post subject: |
|
|
Jaky pouzivate telefon? Mate v okoli nejaky telefon s datovym kabelem? Staci k tomu turbo-cable-utils, co jsou na webu. Jinak neni problem na to bud poslat nebo se dohodnout na schuzce - Pristavni 46, Praha 7 (v nejnutnejsim pripade, nejsme moc komunikativni ) |
|
Back to top |
|
|
texmur Guest
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 9:15 pm Post subject: |
|
|
mam to na NOKII 6310i ale datový kabel nemám |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 7:43 am Post subject: |
|
|
Skoda toho kabelu, N6310 je pouzitelna. Napiste nam prosim na info@ at dohodneme schuzku/prehrani. |
|
Back to top |
|
|
|