View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krt.ecek
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 9:42 am Post subject: Signál |
|
|
Dobrý den,
byl jsem teď v oblasti kde nebyl signál, bohužel bez autoalarmu takže jsem nemohl vyzkoušet, ale napadl mě tím pádem dotaz:
Co se stane pokud bude auto v oblasti bez signálu, ručně zapnu alarm, co se pak stane když se alarm vyvolá, odešle se sms až bude mobil v oblasti se signálem nebo se neodešle |
|
Back to top |
|
|
dary
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 10:58 am Post subject: |
|
|
Spravna otazka.
Pokud pisete SMS na beznem telefonu (bez Turba) a jste bez signalu, zprava se neodesle. V telefonu neni neco jako fronta, do ktere by se SMS zaradila a pri dosahu site by se pak uz sama odesla. Proste zpravu odeslete pouze pokud mate telefon v dosahu site.
Odesilani SMS z auto alarmu se chova uplne stejne.
Ovsem mate moznost nastavit prodlevu odesilani zprav pri alarmu. Polozka NASTAVENI -> OPAKOVAT ALARM -> PRODLEVA (plati pro Auto Alarm verze 2). Vychozi nastaveni je 0 minut, takze telefon pri alarmu odesle (vyse popsanym zpusobem) pouze 1 zpravu. Pokud nastavite napr 3, bude se zprava odesilat kazde 3 minuty po dobu trvani alarmu. |
|
Back to top |
|
|
krt.ecek
|
Posted: Sat Mar 07, 2009 6:49 pm Post subject: |
|
|
No potkal jsem telefony i s frontou (SE), no a dá se nastavit počet těch sms, přeci jen aby mi to nepsolalo 100 sms a já se nedivil při vyúčtování pak
Asi se zase položím do úprav programu |
|
Back to top |
|
|
|