View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vlastimil.Pausar Guest
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 4:58 am Post subject: Ovladani vzstupu prozvonenim |
|
|
potrebuji ovladat vystup prozvonenim
je to mozne bez upravy aplikace pro Motion nebo Lite2 ? |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:54 am Post subject: |
|
|
Tady zalezi na telefonu - Nokie prozvoneni neumi, Siemensy a vetsina ostatnich ano.
Co se desky tyce, pak pokud chcete ovladat jen vystup pak staci Lite 2, do ktere muzete nahrat malinko upravenou aplikaci auto alarm (aby misto aktivace/deaktivace zavolala napr. funkci pro on/off vystupu na klimatizaci). |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 9:46 am Post subject: Ovladani vzstupu prozvonenim |
|
|
Abych upresnil potrebuji na dalku zapinat a vypinat elektrický ohradnik pro dobytek. Hodi se mi motion kvuli hlidani zarizeni proti zcizeni(akcelerometr) . Rovnez by se ale siknul a/d vstup pro hlidani stavu 12V baterie coz je banalni zase s lite2. Neni pro mne prolem vyrobit komparator pro hlidani poklesu napeti baterie, ale nejsem sbehly v programovani, abych dodelal spinani vystupu prozvonenim.
Kazdopadne moc dekuji za informaci ze se mam vyhybat Nokiim. Doporucil by jste nekoho pro modifikaci SW ? na nejakej tej petce mi zas tolik nezalezi. |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 10:34 am Post subject: Re: Ovladani vzstupu prozvonenim |
|
|
Anonymous wrote: | Abych upresnil potrebuji na dalku zapinat a vypinat elektrický ohradnik pro dobytek. Hodi se mi motion kvuli hlidani zarizeni proti zcizeni(akcelerometr) . Rovnez by se ale siknul a/d vstup pro hlidani stavu 12V baterie coz je banalni zase s lite2. Neni pro mne prolem vyrobit komparator pro hlidani poklesu napeti baterie, ale nejsem sbehly v programovani, abych dodelal spinani vystupu prozvonenim.
|
Pokud budete mit ten komparator, pak to pripojite na alarmovy vstup aplikace autolalarm a dostanene sms o poklesu. Tj. lehce poupravena aplikace auto alarm s hwd turbo motion a je to.
Quote: |
Kazdopadne moc dekuji za informaci ze se mam vyhybat Nokiim. Doporucil by jste nekoho pro modifikaci SW ? na nejakej tej petce mi zas tolik nezalezi. |
Myslim, ze tohle bude mini uprava a muzeme to udelat gratis. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 11:33 am Post subject: Ovladani vzstupu prozvonenim |
|
|
Jsem nad miru spokojen pocitejte s moji brzkou objednavkou
Vlastimil Pausar |